Site Rengi

DOLAR 32,3691
EURO 34,9702
ALTIN 2.326,20
BIST 9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

10 Kasım Barış Ve Kalkınma İçin Dünya Bilim Günü Kutlandı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 10 Kasım Barış ve Kalkınma için Dünya Bilim Günü kapsamında lise öğrencilerine özel “Bilim, insan hakkıdır” temalı panel düzenledi.

       Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, 10 Kasım Barış ve Kalkınma için Dünya Bilim Günü kapsamında düzenlenen “Bilim, insan hakkıdır” temalı panel yaklaşık 60 lise öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirildi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eti Sualtı Dünyası seminer salonunda gerçekleştirilen panelde Osmangazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Figen Çalışkan, biyoloji ve bilim üzerine sinevizyon destekli sunum gerçekleştirdi. Yaptığı sunumda lise öğrencilerine huzurlu ve sürdürülebilir bir toplum için bilimin önemini anlatarak öğrencilerin bilime olan ilgilerinin artmasının toplum için çok faydalı olduğunu vurgulayan Çalışkan, öğrencilerin ulusal ve uluslararası düzeyde çeşitli bilimsel projelerde gönüllü olarak yer alması gerektiğini belirtti.

      ETİ Sualtı Dünyası seminer salonunda gerçekleşen panel sonrası Eskişehir Hayvanat Bahçesi’ni gezen öğrenci ve öğretmenleri kendilerine bu imkânı sağladıkları için Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler.

     Ayrıca panele ev sahipliği yapan Eskişehir Hayvanat Bahçesi’nde görevli personeller, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde, Ulu Önder’i vefatının 80. Yıldönümünde, saat 9.05’te saygı duruşunda bulunarak andı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.