Site Rengi

DOLAR 32,3292
EURO 35,0378
ALTIN 2.280,52
BIST 8.996,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

103 Yaşındaki Fatma Nine: "Yokluk Günlerini Yaşamayanlar Bugünlerin Kıymetini Bilmez"

15.08.2019
A+
A-

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesine bağlı Çamköy'de oturan 103 yaşındaki Fatma Uyar, uzun yaşamanın sırrının organik ürünlerle beslenmek olduğunu söyledi. 
AK Parti Çavdarhisar Kadın Kolları Başkanı Serpil Kaya'nın, göreve geldikten sonra ilk olarak ziyaret edip elini öptüğü 103 yaşındaki Fatma Nine, ''Ben hep organik ürünlerle beslendim. Süt tereyağı, kendi beslediğimiz tavuk ve yetiştirdiğimiz küçükbaş hayvanların etlerini yedim. Doktor nedir pek bilmem. Ancak yaşlandığım için çocuklarım beni kontrole götürüyor. Rabbime şükürler olsun iyiyim'' dedi.

AK Parti Çavdarhisar Kadın Kolları Başkanı Serpil Kaya ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür ve dua eden Fatma Nine, ''Televizyondan her gün Recep Tayyip Erdoğan'ı seyrediyorum. Keşke imkanım olsa ona sarılıp hayır duası edip yakından görebilsem. Bizler çok yokluk çektik. Darbeler gördük. Bir kilo çay ve bir kilo şeker için sırada beklerdik. Tüp bulamazdık. Yemek yapacak yağ bile almak büyük meşakkat gerektirirdi. Allah'a hamd olsun şimdi hepsi ayağımızda. Hastaneye gittim. Etrafımda doktorlar hemşireler pervane oldu. Beni evimden alıp götürüp geri getirdiler. Nereden nereye gelmişiz. Şimdi bazı ilaçlar kullanıyorum. Doktor çağırdımmı evime geliyor. İlaçlarım evime geliyor. Torunum bana bakıyor. Bu memlekette yaşayanlar bu hizmetlerin kıymetini bilmeli. Allah uzun boylu, yiğit Cumhurbaşkanımıza uzun ömürler versin. Eski yokluk günlerini yaşamayanlar bugünlerin kıymetini bilmez.'' ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.