Site Rengi

DOLAR 32,3416
EURO 35,1000
ALTIN 2.310,41
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

14. EFSAD Eskişehir Fotoğraf Günleri Sona Erdi

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Fotoğraf Sanatı Derneği (EFSAD) tarafından bu sene Kenan Şanlıer anısında düzenlenen 14. EFSAD Eskişehir Fotoğraf Günleri sona erdi. 
Basın fotoğrafçılığı temasıyla gerçekleştirilen etkinlikte alanlarında öne çıkan isimlerden Abdurrahman Antakyalı, Uğur Kavas, Haydar Tanışan ve Ahmet Özyurt'u ağırlandı. Düzenlenen fotoğraf günlerinin son etkinliği ise Eskişehir yerel basını ile akademisyenleri bir araya getirdi. Moderatörlüğünü Doç. Dr. Haluk Birsen'in gerçekleştirdiği “Basın Fotoğrafçılığı ve Eskişehir’de Yerel Basın” konulu panelin katılımcıları; Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Basın ve Yayın Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Deniz Kılıç, Dr. Öğr. Üyesi Devrim Deniz Erol, 2 Eylül Gazetesi Spor Muhabiri Anıl Aksoy ve İHA Eskişehir Haber Müdürü Kadir Arslan oldu. Sektörün dünü, bugünü ve yarınının konuşulduğu panelde, dijital dönüşümün dünyadaki ve Türkiye'deki yansımaları örneklerle tartışıldı. 

"Dolu dolu bir etkinlik geçirdik"
Etkinlik hakkında açıklama yapan EFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ögr. Gör. Gökhan Deniz Dinçer, "Geleneksel hale gelen fotoğraf günlerimizi basın fotoğrafçılığı alanında davet ettiğimiz basın fotoğrafçıları ile dolu dolu geçirdik. Etkinliklerimizin sonuncusunu ise akademisyen ve yerel basını bir araya getirdiğimiz panel ile taçlandırdık. Eskişehir yerel basınının genç ve başarılı isimleri Anıl Aksoy ve Kadir Arslan ile onları yetiştiren hocalarını panelde bir araya getirmiş olduk. Teoriden uygulamaya dijital dönüşüm, yerel basın, basın fotoğrafçılığı, teknolojik gelişmeler ve eğitim üzerine bilgilendirici ve oldukça keyifli bir panel gerçekleşti. İzleyicilerin katılımı ve panel sonrası gelen geri bildirimleri bizi mutlu etti" dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.