Site Rengi

DOLAR 32,4768
EURO 34,8408
ALTIN 2.477,67
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 22°C

14 Şubat Gelirini Şehit Aileleri Derneğine Bağışladı

15.08.2019
A+
A-

Konya’da yeni açılan bir işletme 14 Şubat günü elde ettiği gelirini Konya Şehit Aileleri Derneğine bağışladı. 
Konya’da yeni hizmete giren bir kafe, 14 Şubat Sevgililer Gününde farklı bir etkinliğe imza atarak, ‘En güzel sevgi karşılıksız sevgi’ adı altında bir program düzenledi. Kafede gün boyu elde edilen gelir Konya Şehit Aileleri Derneğine bağışlandı.

İşletme sahibi İsa Gökhan Duysak, “Sevgililer Günü nedeniyle firmalar farklı programlarla müşterilerine hizmette bulundu. Bizler de, ‘En güzel sevgi karşılıksız sevgi’ adı altında bir etkinlik düzenleme kararı aldık. Ve bu karşılıksız sevgiyi en çok hak eden kesim ise vatan için canlarını siper eden şehitlerimizin geride bıraktığı yakınları olduğunu düşündük. Bu düşünce çerçevesinde 14 Şubat Çarşamba günü yapmış olduğumuz tüm ciroyu Şehit Aileleri Derneği’ne bağışlama kararı aldık. Bu özel günde vatanı, bayrağı, ülkesi ve bizlerin daha rahat yaşaması için gözünü kırpmadan can vererek o yüce mertebeye ulaşan şehitlerimizin aileleri için küçükte olsa bir katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
İsa Gökhan Duysak’a ziyaret ettiği Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir teşekkür ederek plaket takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.