Site Rengi

DOLAR 32,5282
EURO 34,7884
ALTIN 2.425,52
BIST 9.721,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 22°C

14 Yaşındaki Kızını Erkek Arkadaşıyla Birlikte Olmaya Zorlayan Annenin Hapsi İsteniyor

14 Yaşındaki Kızını Erkek Arkadaşıyla Birlikte Olmaya Zorlayan Annenin Hapsi İsteniyor
05.05.2020
A+
A-

Eskişehir’de 14 yaşındaki kızını, sevgilisi ile ilişkiye girmeye zorlayan anne için 9’yıldan 23 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Eskişehir’de yaşayan Ö.A. geçtiğimiz yıl 3 çocuğu ile birlikte sevgilisi H.H.K. ile buluşmaya gitti. Kızlarını başka odaya götüren anne Ö.A, sevgilisinin isteği üzerine 14 yaşındaki kızını getirip ‘yapmak zorundasın’ diyerek soydu ve ilişkiye zorladı. H.K.K. burada küçük kıza cinsel istismarda bulundu. Olay sonrasında ayrıca anne Ö.A’nın sevgilisine kızının çıplak fotoğraflarını da gönderdiği iddia edildi. Küçük kızın okulundaki rehber öğretmenine durumu anlatması sonucu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Anne Ö.A. ve H.K.K. Eskişehir 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Ahlaksız çifte Eskişehir 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. ‘Çocuğa karşı cinsel taciz, özel hayatın gizliliğini ihlal etmek, çocuğun cinsel istismarı, tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlarından 9 yıl 6 aydan 23 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Anne suçunu itiraf etti
Yaşadıkları olayı itiraf eden anne Ö.A., “Görüşmelerin birinde 3 çocuğumu da yanıma alarak buluşmaya gittim. H.H.K. ile cinsel ilişkiye girdim. Sonra sevgilim, 14 yaşındaki kızımı beğendiğini, onunla birlikte olmak istediğini, onu da çağırmamı istedi. Yan odada olan kızımı çağırdım, korkması üzerine kıyafetlerimizi çıkardım. Kızım itiraz etti, sevgilim kızımı öptü ve dokundu. Daha sonra kızım istemediğini söyleyerek yanımızdan ayrıldı. Bu olaydan sonra sevgilim, kızımın çıplak fotoğraflarını istedi, çekerek gönderdim. Bu olaydan dolayı çok pişmanım” ifadelerini kullandı.

Mahkemeden tahliye kararı verilmişti
Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 48 gün tutuklu kalan sanıkların üzerlerine atılı suçun vasıf ve mahiyeti ve tutuklu kaldıkları süreyi göz önüne alarak yurt dışına çıkış yasağıyla birlikte adli kontrol şartıyla tahliyelerine karar verildi. Bu karar üstüne baba itiraz etse de mahkeme babanın itiraz kararı bulunmadığını ifade ederek reddetti. Baba daha sonra 4. Ağır Ceza Mahkemesine başvurdu. Bu mahkemede babanın ‘katılan sıfatı alabilecek kişilerden olması’ nedeniyle itiraz hakkını kullanabileceğinin altını çizdi. 4.Ağır Ceza Mahkemesi önceki mahkemenin verdiği ‘itiraz hakkı yoktur’ kararını yok hükmünde sayarak Ö.A. ile H.H.K.’nın yeniden tutuklanmasına karar verdi.

Anne Ö.A. tutuklama kararının ardından sağlık kontrolü için Yunus Emre Devlet Hastanesine getirildi. Buradaki sağlık kontrolünün ardından Ö.A. adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.