Site Rengi

DOLAR 32,3680
EURO 34,9842
ALTIN 2.325,98
BIST 9.102,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

14 Yıl Görev Yaptığı Okula Duygusal Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesi Kırka mahallesinde yaşayan emekli öğretmen İsmail Eryılmaz, yaklaşık 14 yıl görev yaptığı okulu ziyaret ederek yöneticilere Türk bayrağı hediye etti ve yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diledi. 
Yeni eğitim öğretim yılı münasebetiyle, 1983 -1997 yılları arasında öğretmenlik yaptığı Kırka Atatürk İlkokulunu ziyaret İsmail Eryılmaz, okul yönetimi adına getirmiş olduğu Türk bayrağı hediyesini Okul Müdür Yardımcısı Ayfer Kızılkaya'ya hediye ederek başarılar diledi. Duygusal anların yaşandığı buluşmada emekli öğretmen İsmail Eryılmaz; ''Senelerimizi verdiğimiz okulumuzdan ayrılmak zor, burada bir çok anımız geçti. Okuttuğum öğrenciler başarılı iş insanı oldular, avukat olan var, doktor olan var ve hatta en kutsal meslek olan öğretmen olan var. Biz onlara önce vatan sevgisini, Atatürk sevgisini öğrettik. Onlara paylaşmayı kısaca sevgiyi öğrettik. Kimi zaman onlarla bir araya geliyoruz ve bu bizleri mutlu ediyor. Sadece buraya gelmedim Kırka'mızdaki diğer okullara giderek onları da ziyaret ettim başarılar diledim'' diye belirtti. 
Kırka Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcısı Ayfer Kızılkaya ise; ''Ben bu sene tayin oldum. Sizi tanımak güzel oldu. Ziyaretiniz bizleri çok memnun etti. Eğitim için elimizden geleni yapıyoruz. Anlattıklarınız bize örnek teşkil edecek'' diye belirtti. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.