Site Rengi

DOLAR 32,3212
EURO 35,0652
ALTIN 2.306,86
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

19 Mayıs 1919’un 100. yılında ESOGÜ’lü Gençler Anlattı

15.08.2019
A+
A-

ESOGÜ Çocuk ve Genç Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (ÇOGEM) ESOGÜ öğrenci kulüp başkanlarının desteği ile düzenlediği “19 Mayıs 1919'un 100. Yılında Gençler Anlatıyor” konulu etkinlik gerçekleştirildi. 
ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe; Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Arslantaş, Prof. Dr. Ahmet Çabuk ve Prof. Dr. Kamil Çolak katıldı. Öğrenciler karşılaştıkları sorunları ve çeşitli konulardaki görüş, düşünce ve önerilerini ESOGÜ yönetimi ile paylaştı. Rektör yardımcıları gelen sorulara göre, görev alanlarına giren konularda öğrencileri bilgilendirirken, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak öğrencilere bir sorunla karşılaştıklarında yönetim olarak kapılarının onlara her zaman açık olduğunu söyledi.

Ayrıca Rektör Şenocak, kampüsteki sosyal alanları genişletmeye devam edeceklerini ve 24 saat yaşayan bir kampüs yaratmayı hedeflediklerini ifade etti. Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki etkinliğin ardından ESOGÜ yönetimi ve öğrencilerin katılımıyla ESOGÜ Stadyumu yakınında oluşturulan 100’üncü Yıl Ormanı’na ağaç dikimi yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.