Site Rengi

DOLAR 32,3799
EURO 35,1599
ALTIN 2.323,52
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

23 Bin 700 Personel Alımı Yapılıyor

15.08.2019
A+
A-

Kasım ayı memur, işçi, asker, askeri öğrenci ve kamu personeli alımı olarak 23 bin 700 personel alımı yapılıyor.

Başvurular KPSS’siz ve KPSS’li olarak yapılabiliniyor. Adaylar ilkokul, lise, önlisans veya lisans mezunu olabilir. Alımı Milli Savunma Bakanlığı, Devlet Demir Yolları, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İstanbul Fatih Belediye Başkanlığı, Kamu Denetçiliği Kurumu, Sosyal Hizmetler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Altınova Belediye Başkanlığı ve Maden Teknik Arama Genel Müdürlüğü yapıyor.
Milli Savunma Bakanlığı Askeri Öğrenci alımı yapacaktır. Başvuru yapacak adaylar için 19 Kasım 2018 tarihi bitimine kadar yapılabilir.
Devlet Demir Yolları Ankara, Batman, Elazığ, İstanbul, Diyarbakır, Burdur, Denizli, Kayseri ve Kocaeli şehirlerinde görev yapmak üzere toplamda 16 personel alımı gerçekleştiriyor. Başvuru 5 Kasım 2018 tarihi bitimine kadar yapılması gerekmektedir.
Milli Savunma Bakanlığı sözleşmeli er alımı başvurusu almaya devam ediyor. Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri Komutanlıkları en az ilköğretim mezunu sözleşmeli er alacağını ilan etti. Başvuruların yıl sonuna kadar devam edeceği ilan edilmiştir.
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yayınladığı 3 farklı ilan ile lise, önlisans ve lisans mezunları arasından 13 kamu personeli alımı yapacaktır.
Yayınlanan ilan ile 30 zabıta memur alımı ilan edilmiş olup başvurular 5 Kasım 2018 de başlayacaktır. Kadrolu açıklanan alımı İstanbul Fatih Belediye Başkanlığı yapacaktır.
Kamu Denetçiliği Kurumu 15 memur alımı ihtiyacını gidermek üzere ilan yayınladı. Alımlar uzman yardımcısı unvanı ile yapılacaktır. Başvurusu devam etmekte olup 5 Kasım 2018 tarihine kadar devam edecektir.
Sosyal Hizmetler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğüne 7 kişi kamu personeli alımı yapılıyor. Alınacaklar 4 kişi Büro Görevlisi ve 3 kişi Sosyal Yardım ve İnceleme görevlisi olmak üzere kamu personeli alımı yapılacak. Başvuru 6 Kasım 2018 tarihine kadar devam ediyor.
Altınova Belediye Başkanlığına yerleştirilmek üzere KPSS 55 puan ile en az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği düz memur alım ilanı yayınlanmıştır. 4 kişi düz memur, 1 kişi zabıta memuru ve 1 kişi temizlik görevlisi olarak alım yapılıyor.
Kocaeli Dilovası SYDV 1 kişi Büro Görevlisi ihtiyacını karşılamak üzere memur kamu personeli alımı yapılacak. Başvurular 8 Kasım 2018 tarihine kadar devam edecektir.
Maden Teknik Arama Genel Müdürlüğünden yapılan ilanda lise mezunu devlet memuru alımı yapılacağı duyuruldu. Son başvuru tarihi 8 Kasım 2018 olarak açıklanmıştır. Ortaöğretim ( lise ve dengi ) okul mezunu olması, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı EKPSS sınavına girmiş olması gerekmektedir. Daimi ve tam süreli Kamu Personeli (Devlet Memuru) olarak çalışacak olan personel alımına adayların (00004706966) iş ilanı no ile İŞKUR internet sitesinden son başvuru tarihi 8 Kasım 2018 tarihine  kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.