Site Rengi

DOLAR 32,3184
EURO 35,1145
ALTIN 2.295,76
BIST 9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

3 Saat Önce Alınan Çamaşır Makinesi Kül Oldu

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir'de bir öğrenci evinde, çamaşır makinesi arızası sonucu çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangına itfaiye ekiplerinin erken müdahalesi alevlerin tüm daireye sıçramasını engellerken, öğrencilerin çamaşır makinesini 3 saat önce alması dikkat çekti. 
Edinilen bilgiye göre, olay Bahçelievler Mahallesi Şimşek Sokakta meydana geldi. Öğrenciler, yaşadıkları ev için yaklaşık 3 saat önce ikinci el eşya satılan bir işletmeden çamaşır makinesi alındı. Daha sonra öğrenciler, çamaşırlarını makineye atıp çalıştırarak evden çıktı. Bu sırada henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü çamaşır makinesi yanmaya başladı. Ardından alevlerin büyümesiyle açık olan mutfak camından dumanlar yükselmeye başladı.

Evden çıkan dumanları fark eden çevredeki vatandaşlar durumu Eskişehir İtfaiyesi ekiplerine ve dairede kalan öğrencilere bildirdi. Kısa sürede olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri ikametin elektrik hattını keserek yangına müdahale etti. Tazyikli suyla söndürülüp soğutma çalışmalarının yapıldığı çamaşır makinesinden geriye kül yığını kaldı. 
Öte yandan çıkan yangında herhangi bir yaralanma yaşanmazken, öğrencilerin çamaşır makinesini 3 saat önce ikinci el eşya satan bir iş yerinden aldıklarını, makineyi kurduktan sonra ilk yıkamada çamaşır makinesinin bu hale geldiğini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.