Site Rengi

DOLAR 32,5706
EURO 34,7604
ALTIN 2.491,29
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 24°C

36 Avukat Ruhsatlarını Teslim Aldı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Barosu tarafından düzenlenen törende 36 avukat ruhsatlarını teslim aldı.
Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde gerçekleşen yemin ve ruhsat törenine, çok sayıda avukat ve aileleri katıldı. Törende mezun olduktan sonra gerekli stajlarını başarı ile tamamlayan 36 avukat meslek yeminlerini ederek cübbelerini giydi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını yapan yeni Baro Başkanı Mustafa Elagöz, genç meslektaşlarına mesleğin önemini anlattı. Elagöz “Bu gün 36 genç arkadaşımız meslek yaşamına ilk adımlarını attı. Hukuk fakültesini bitirmek çok zordur. Ciddi çaba sarf etmek gerekir. Asıl mücadele bundan sonra başlıyor. Meslek onuru para kazanmaktan daha önemlidir. Avukatlar savunma görevini üstlenen kişilerdir. Ruhsat almakla iş bitmiyor. Kendimimizi yenilememiz ve güncellememiz lazım. Klasik bir avukatlık düşünülmemelidir. Baro olarak genç meslektaşlarımızın yanında olacağız” diye konuştu. Törende,yeni avukatlar yemin ederek çalışma ruhsatlarını teslim aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.