Site Rengi

DOLAR 32,5825
EURO 34,7736
ALTIN 2.509,60
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 24°C

75. Yıl Mahallesi’nde Nostalji Yaşadılar

15.08.2019
A+
A-

Odunpazarı Belediyesi tarafından ‘Sokakta Hayat Var’ sloganı ile gerçekleştirilen Sokak Sineması Etkinliği, 75. Yıl Mahallesi’nde devam etti.

Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan ve yaz akşamlarının vazgeçilmezleri arasına giren Sokak Sineması Etkinliği Hamamyolu’nun ardından 75. Yıl Mahallesi’nde devam etti.

75. Yıl Mahallesi Pazaryeri’nde gerçekleştirilen sinema gösterimine Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Film Gösterimi öncesinde konuşan Başkan Kazım Kurt, “Sinema günlerine ciddi önem veriyoruz. Bu doğrultuda da yazlık sinemaları hatırlatarak, sizlere kültür hizmetimizi sürdürüyoruz. Bugün mahallemizde göstereceğimiz film de umarım hem eğlenir hem de geçmişi hatırlarsınız.  Mısır ve gazoz yazlık sinemaların temel materyali idi. Biz, onu da sunalım istedik. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Afiyet olsun diyorum ve iyi seyirler diliyorum” dedi.

Başkan Kurt konuşmasının ardından vatandaşlarla birlikte Mandıra Filozofu adlı filmi izledi.

Birol Güven'in senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini Müfit Can Saçıntı'nın yaptığı, başrollerini ise Müfit Can Saçıntı, Rasim Öztekin ve Ayda Aksel'in oynadığı Mandıra Filozofu’nu izleyen vatandaşlar keyifli bir akşam geçirdi. Mısır ve Gazoz ikramlarının olduğu sinema gösterimine vatandaşlar, yoğun ilgi gösterdi.

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen, ‘Sokakta Hayat Var’ etkinliğinin önümüzdeki programı ise şöyle;

13 Temmuz 2018 Cuma Günü; Paşa Mahallesi Odunpazarı Meydanı -Aile Arasında

16 Temmuz 2018 Pazartesi Günü; Yenikent Mahallesi – Seramik Park – Mandıra Filozofu

17 Temmuz 2018 Salı Günü; Gündoğdu Mahallesi Pazar Yeri -Mandıra Filozofu İstanbul 

18 Temmuz 2018 Çarşamba Günü; 71 Evler Mahallesi İlhan Ünügür İlköğretim Okulu -Mandıra Filozofu İstanbul

19 Temmuz 2018 Perşembe Günü; Emek Mahallesi – Pazaryeri -Mandıra Filozofu İstanbul

20 Temmuz 2018 Cuma Günü; İstiklal Mahallesi Adalar MİGROS Önü -Aile Arasında

24 Temmuz 2018 Salı günü; Orhangazi Mahallesi Muhtarlık Önü – Mandıra Filozufu

25 Temmuz 2018 Çarşamba günü; Büyükdere Mahallesi Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi arkası Futbol Sahası – Mandıra Filozofu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.