Site Rengi

DOLAR 32,5345
EURO 34,9749
ALTIN 2.433,76
BIST 9.803,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Adına Yakışır Cumhuriyet Kutlaması

15.08.2019
A+
A-

Ülke genelinde olduğu gibi Eskişehir'de de Cumhuriyet Bayramı büyük bir heyecan ve coşku ile kutlandı. Yediden yetmişe herkesin ortak olduğu bu heyecanın en güzel örnekleri Cumhuriyet İlkokulu'ndan geldi.

Çok sayıda öğrenci, öğretmen ve velinin katılımı ile gerçekleştirilen tören, Okul Müdürü Ceylan Yavuz'un günün anlam ve önemi ile ilgili yaptığı konuşması ile başladı. Öğrencilerin şiir, dans ve koro gösterileri ile devam eden etkinlik büyük bir merakla izlendi.

Törenin sona ermesi ile 1 C sınıfı öğrencileri, Öğretmenleri Saadet Kahraman eşliğinde sınıflarına giderek günün sürpriz bayram hediyelerinin tadını çıkardı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.