Site Rengi

DOLAR 32,5665
EURO 34,8705
ALTIN 2.425,95
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Afrin Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir'de Mihalıççıklıları temsil eden Malıç Gençlik ve Diriliş Derneği’nin (MAGDER) açılışında Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Mehmetçik için mevlit okutuldu. 
Derneğin açılışı öncesinde, Tabakhane Mobilyacılar Camii’nde öğle namazı sonrasında Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan askerler unutulmadı. Mevlit sonrası, Vatan Caddesi üzerinde bulunan derneğin önünde bir açılış programı düzenlendi. Açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Mihalıççık Kaymakamı Emre Oğuztürk, Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan da katıldı. 

"Bu ilçeye hizmet etmek benim boynumun borcu" 
Düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Mihalıççık’ın kendisi için çok önemli bir ilçe olduğunu vurguladı. Karacan, “Burada kalbi Mihalıççık için çarpan dostlarımız var. Siyasi yelpazenin her çeşidinden arkadaşlarımız var. Mihalıççık’a sahip çıkmak böyle olur. Benim de abim orada 2 sene okudu. Yani benim de Mihalıççık’a bir vefa borcum var. Mihalıççıklıların nasıl birbirine destek verdiğini bilen biriyim. Ne zaman ben bir yere çıksam onlar hep yanımda oldular. Allah razı olsun. Bu ilçeye hizmet etmek benim boynumun borcu. Onun için yüreğim benim de Mihalıççık için çarpıyor” şeklinde konuştu. 
Açılış töreni sonrası protokol heyeti, toplu bir şekilde kurdele keserek derneğin açılışını yaptı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.