Site Rengi

DOLAR 32,5446
EURO 34,8663
ALTIN 2.430,28
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Az Bulutlu
Eskişehir
30°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 23°C

Ahhaa Soap: ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’

Ahhaa Soap: ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’
31.03.2020
A+
A-

Eskişehir’de temizlik ürünleri alanında faaliyet gösteren Ahhaa Soap Temizlik Ürünleri İmalat ve İhracat Şirketi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz” Milli Dayanışma Kampanyası’na, bir açıklama ile destek verdi.

Ahhaa Soap’tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Saygıdeğer halkımız ve Ahhaa Soap ürünlerinin müdavimi ve çözüm ortağımız olan firmalarımız;
tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 coronavirüsü ile mücadelede devletimizin ve milletimizin yanındayız.

Sosyal hayatı, iş hayatımızı derinden etkileyen bu süreç ekonomik kuralların dışında süregelen ekonomi ve iktisadi hayatımızı tehdit etmektedir.
Bu mücadelede devletimizin ve ekonomi yönetimimizin yanındayız.
Biz Ahhaa Soap Temizlik Ürünleri İmalat ve İhracat olarak sektörümüz adına üretimimizi devam ettirip vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu sıvı sabun, çamaşır suyu başta olmak üzere tüm dezenfektasyon ürünlerinin imalatına hız kesmeden devam ediyoruz. Devletimizin ilân ettigi ekonomik tedbirleri önemsiyor, finansal istikrar için atılan tüm adımları destekliyoruz. Bu zorlu sürecin devlet ve millet işbirliğiyle aşılacağına yürekten inanıyoruz. Geçmişte bu tür zorluklardan aynı inanç ve el birliğiyle kurulduğumuzu hatırlatıyoruz.
Ahha Soap Üretici Grubu Tılsım Kurumsal Endüstriyel Temizlik Madde ve Ekipmanları olarak; yatırımlarımıza her zaman olduğu gibi bu dönemde de devam ediyoruz. Ülkemiz üzerine tasarlanan tüm kötü ve kirli senaryoların karşısındayız.

Devletimizin asil bir duruşla yürüttüğü bu mücadelede biz de üzerimize düşen tüm sorumluluk ve fedakarlığa hazırız.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.