Site Rengi

DOLAR 32,5777
EURO 34,8293
ALTIN 2.419,06
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 26°C
Cts 28°C

Ailecek Şaşkınız Eskişehir’de

15.08.2019
A+
A-

Başrollerini Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in üstlendiği 'Ailece Şaşkınız' filminin Eskişehir galası yapıldı.
Eskişehir'deki bir alışveriş merkezindeki galaya filmin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile çok sayıda kişi katıldı. Film gösterimi öncesinde konuşan Ahmet Kural, bu film için 10 ay öncesi diyete başladığını söyledi. Kural, önümüzdeki günlerde Eskişehir'de de bir film çekmeyi düşünebileceklerini belirtti. Geçen hafta da Eskişehir'e geldiklerini anlatan Ahmet Kural, burada Beyazıt Öztürk ile özel bir program çekimini gerçekleştirdiklerini söyledi.
Murat Cemcir de, 'Bir dizide oynamayı düşünüyor musunuz? şeklindeki soru üzerine "Bu hafta Çukur' dizisine giriyorum. Vartolu'nun ağabeyi olarak dizide görev alacağım ama o Vartolu değil, Digorlu" dedi.
Ahmet Kural ve Murat Cemcir alışveriş merkezindeki kalabalığa doğru cep telefonlarıyla selfi çekti, ardından 'Ailece Şaşkınız' filmini izledi.
Selçuk Aydemir'in yönetmenliğini yaptığı filmde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Saadet Işıl Aksoy'un yanı sıra Cengiz Bozkurt, Günay Karacaoğlu, Bihter Dinçel, Çağlar Ertuğrul, Mustafa Alabora, Nebil Sayın ve Güven Murat Akpınar da rol alıyor. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.