Site Rengi

DOLAR 32,5715
EURO 34,9803
ALTIN 2.418,92
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 22°C
Paz 21°C

AK Parti Başkan Adaylarından Açıklamalar

15.08.2019
A+
A-

Cumhur İttifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan ve Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı, Emine Nur Günay ve AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan ile basın toplantısı düzenledi.

“Yine kazanmak adına çalışacağız”                                         AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan: “Dört ayı aşan bir süre içerisinde Eskişehir’de seçimleri kazanmak için çalıştık. Büyükşehir ve bazı belediyeleri kaybettik. Bu süreçte başta adaylarımıza, teşkilatlarımıza, basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Seçmenimiz iradesini belirtti, tercihlerini ortaya koydu. Bundan sonraki süreçte yine kazanmak adına çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

“Eskişehir’e hizmet etmeye devam edeceğiz”              Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, sonuçların hayırlı olması dileğinde bulunarak: "Bizi yalnız bırakmayan bakanlarımıza, vekillerimize, il ve ilçe başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. İyi oylar aldık, bu oyları veren halkımıza teşekkür ediyorum, hizmet yolculuğumuz bitmeyecek. Eskişehir’e hizmet etmeye devam edeceğiz. Şehre AK Parti ciddi hizmetler getirdi. Biz elimizden geleni yaptık, takdir halkındır.” diye konuştu. 

“Bundan sonra da yolumuza devam edeceğiz”        Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan güzel bir seçim dönemi geçirdiklerini ifade ederek: “Milletimiz kararını verdi, hizmetlerimiz devam edecek. Bundan sonra da yolumuza devam edeceğiz. Biz henüz yolun başındayız, bu maratonu sürdüreceğiz. Oy veren, vermeyen herkese şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

“Birbirine yakın bir tablo çıktı!”

"Halkımız bize mesaj verdiği kadar rakibimize de mesaj verdi" şeklinde konuşan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı ise: "Uzun bir seçim kampanyası sonuçlandı, vatandaşlarımız tercihlerini dün gerçekleştirdiler. Bize gönülden destek veren tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Eskişehir’deki tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Bize oy vermeyenlere de teşekkür ediyorum. Halkımız bize mesaj verdiği kadar rakibimize de mesaj verdi. Rakibimiz de bu sonuçlardan bir kritik yapar diye düşünüyorum. Birbirine son derece yakın bir tablo çıktı. Ancak sayın rakibimiz kazanmış oldu. Dün akşam kampanya bitti ama yarış burada bitmedi. Daha çok gayret etmeye devam edeceğiz. Eskişehir’in önemli sorunlarını gündeme getirdik bundan sonra da getirmeye devam edeceğiz. Başta Yılmaz Büyükerşen ve kazanan diğer başkanları kutluyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.