Site Rengi

DOLAR 32,3605
EURO 34,9640
ALTIN 2.325,39
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Çalışkan’dan ‘15 Temmuz’ Mesajı

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Çalışkan’dan ‘15 Temmuz’ Mesajı
15.07.2020
A+
A-

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çalışkan mesajında şu ifadeleri kullandı: “Gücünü sandıktan, yetkisini milletten almayan bir idarenin asla meşru kabul edilemeyerek, milletin iradesi dışında bir seçeneğe asla boyun eğilemeyeceğinin tüm dünyaya gösterildiği ve milli dirilişin yeniden ayağa kalktığı 15 Temmuz’da milletimiz destan yazmıştır. Milletimizin 15 Temmuz gecesinde tüm dünyaya gösterdiği; vatanımızın birliğine, bütünlüğüne, demokrasimize ve milli iradeye sahip çıkma kararlılığı üzerinden dört yıl geçmiştir.

Kurtuluş Savaşımızda dahi faaliyetlerine kesintisiz devam eden, milli iradenin temsilcisi Türkiye Büyük Millet Meclisimizi bombalamaya cüret edenler, tarihin en büyük ihaneti içinde bulunmuşlar ancak milletimizden gereken cevabı almışlardır. Asla unutulmaması ve unutturulmaması gereken bu ihanet girişimine karşı devletimiz ve tüm milletimiz gibi Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı doğrultusunda meydanları dolduran, günler süren demokrasi nöbetleri tutan; Çanakkale, Kurtuluş Savaşı, Kıbrıs Barış Harekatı ile süregelen terörle mücadelede olduğu gibi yine devletine, milletine, bayrağına sahip çıkarak, FETÖ ve işbirlikçisi hainlere geçit vermeyen tüm hemşehrilerimize bir kez daha gönülden saygılarımızı sunuyoruz.  

15 Temmuz’un 4. yıl dönümünde, tarihe geçen bu destansı demokrasi mücadelesinde vatanı, milleti ve bayrağı için her türlü fedakarlığı göze alarak şehit olan kahraman askerlerimize, polislerimize ve demokrasi şehidi sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyor, gazilerimizi minnetle anıyoruz.. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.