Site Rengi

DOLAR 32,3307
EURO 35,0310
ALTIN 2.282,61
BIST 8.974,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Çalışkan’dan Ayakkabı Tamircilerine Ziyaret

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Çalışkan’dan Ayakkabı Tamircilerine Ziyaret
22.07.2020
A+
A-

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, sıcak sular bölgesi Ayakkabıcılar Sokağı’nda, ayakkabı tamir ustası ve bıçak bileyicisi zanaatkârlar ile kahvaltıda buluştu. Ardından civardaki esnafı ziyaret eden Çalışkan, vatandaşlarla sohbet etti. Esnafla bir araya gelen Başkan Çalışkan, ayakkabı tamir ustası ve bıçak bileyicilerinin sıkıntılarını dinleyerek çözüm önerilerini anlattı. Ayakkabıcılar Sokağı’nda yıllardır süregelen tarihi dokuya uygun düzenleme yapılması gerektiğini belirten Çalışkan: Yıllardır değişmeyen dokusunu ve özelliğini günümüze taşıyan, geleneğine sahip çıkan; bıçak bileyicilerimiz ve ayakkabı boyacılarımızla kahvaltıda buluştuk. Civardaki esnafımızı ziyaret ettik. Sıkıntıları dinleyerek çözüm noktasında yapabileceklerimizi anlattık. Az konuşup, çok dinliyoruz.”

Eskişehir’imize yakışmıyor

”Ayakkabıcılar Sokağı’nın bu hali Eskişehir’imize yakışmıyor. Şehrin göbeğindeki bu alan kendi haline terk edilmiş gibi. Vatandaşlarımız akşam saatlerinde buradan geçmeye çekiniyor. Şehrin merkezindeki bu çarşı, tarihi dokuya uygun bir şekilde ve nostaljik havası bozulmadan düzenleme yapılarak canlandırılmalı. Burada esnafımızın Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nden beklentisi; herkesin rahatlıkla yürüyerek geçebileceği ve ulaşılmayı kolaylaştırıcı düzenlemelerin yapılmasıdır. Hemşehrilerimiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Vatandaşlarımız hak ettiği hizmetleri alana kadar merkez CHP’li belediyelerin eksiklerini söylemeye ve Eskişehir’i sokak sokak gezmeye devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar, Başkan Çalışkan’a teşekkür dileklerini ilettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.