Site Rengi

DOLAR 32,3669
EURO 34,9579
ALTIN 2.325,33
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

AK Parti Eskişehir İl Başkanı M. Dündar Ünlü’den ‘23 Nisan’ Mesajı

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Eskişehir İl Başkanı M Dündar Ünlü 23 Nisan dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ünlü’nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı şöyle:

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 98. Yıldönümünde güçlü Türkiye idealimize yaklaştıran yeni bir döneme giriyoruz.
23 Nisan 1920’de Meclisimizin kurulması ile tüm dünyaya tam bağımsızlık hususunda Türk Milletinin azim ve kararlılığını göstermiş idik. 

Anayasa değişikliğimizin kabul edilmesi ile başlayan daha büyük ve daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye için elzem olan süreci de 24 Haziran seçimleri tamamlamış olacağız.

Tüm çalışmalarımız ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği ve istikbali için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bu duygularla kutluyor. Ülkemizin güven ortamını pekiştirecek, gelişme ve kalkınmamıza hız kazandıracak dönemin hayırlı olmasını temenni ediyorum. “

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.