Site Rengi

DOLAR 32,3669
EURO 34,9579
ALTIN 2.325,33
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

AK Parti Eskişehir Kadın Kolları’ndan Kan Bağışına Destek

AK Parti Eskişehir Kadın Kolları’ndan Kan Bağışına Destek
31.10.2019
A+
A-

AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın ve Yönetim Kurulu üyeleri, 29 Ekim – 4 Kasım Kızılay Haftası dolayısıyla AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı düzenlenen, ‘Kan Bağışla ki Can Yaşasın’ kan verme projesine destek amacıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi.

‘Kan Bağışla ki Can Yaşasın’  kampanyası kapsamında valilik önünde bulunan Kızılay Gezici Kan Bağışı istasyonuna gelen partililer, burada form doldurarak kan bağışında bulundu.  Kampanyaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda teşkilât mensubu katıldı.

81 ilde eş zamanlı düzenlenen kan bağışı kampanyasına katıldıkları için mutlu olduklarını dile getiren İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın: “Bu güzel kampanyaya bütün vatandaşlarımız katılım sağlamalı. Kadın kolları ve tüm teşkilatımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Hem toplumsal hem de sağlık açışından önemli bir eylem olan kan bağışı kısa bir zaman alır ancak karşılığında bir insanın hayatını kurtarır. Bu nedenle vatandaşlarımızı Kızılay merkezlerine kan vermeye davet ediyoruz. Kızılay’ın değerli yönetici ve çalışanları ile hayırsever vatandaşlarımızın Kızılay Haftası’nı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.