Site Rengi

DOLAR 32,4870
EURO 34,8175
ALTIN 2.473,54
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C

AK Parti Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Veli Can Tefon, Suç Duyurusunda Bulundu

15.08.2019
A+
A-

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Veli Can Tefon, sosyal medyada kendisi hakkında yapılan bir paylaşım için EskiŞehir Odunpazarı Polis Merkezi Âmirliğine giderek suç duyurusunda bulundu. 

Tefon, konu ile ilgili açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"Aday adaylığım sürecinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından sosyal medyada kutsal değerlerimizin adı da kullanılarak başlatılan, aslı astarı olmayan, bilgim dişında yapılan ve benim soylemim gibi gösterilen bir paylaşım hakkında Odunpazarı Polis Merkezi Âmirliği'nden suç duyurusunda bulundum. Manevi değerlerimizi hiçe sayan ve seçim sürecindeki başarımı olumsuz etkilemek için hazırlandığı çok açık olan bu görsel hakkında siber suçları takip eden birimler tarafından gereken inceleme başlatılmış olup ilgililer bulunacak ve gerekli hukuksal işlemler yapılacağından hiç şüphem yok. Halkımızın büyük teveccühünü alan ve projelerimle ön plana çıkan aday adayı olarak böyle propagandalarla yara almayacak kadar güçlüyümdür. Malumunuzca bilindiği üzere meyve veren ağaç taşlanir. Eskişehirde 7 milletvekilini de alacağımızı anlayan FETÖ'cü hainler ve bir takim karanlık güçler yine kirli işler içindeler. Sabaha kadar yaptığımız araştırmalar neticesinde bazı isimlere ulaştık ve bu isimleri kıymetli parti büyüklerime ilettim. Bunu yapanları Allah'a havale ediyorum." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.