Site Rengi

DOLAR 32,5221
EURO 34,8484
ALTIN 2.428,53
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 24°C

AK Parti Genel Başkan Vekili Kurtulmuş Bugün Eskişehir’e Geliyor

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, 18 Mart Pazartesi yani bugün Eskişehir'e gelecek. 14:00'de kara yolu ile Ankara'dan hareket edeceği bildirilen Kurtulmuş'un programı belli oldu. Kurtulmuş ilk olarak saat 16:00'da Bozüyük girişinde Toprak Seramik Fabrikası önünde karşılama ve Bozüyük üzerinden İnönü Şehitliği'ne hareket edecek.

Kurtulmuş, daha sonra saat İnönü Şehitliği ziyaret edecek ve 18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni anma törenine katılacak. Anma töreninden sonra İnönü ilçesinde, İnönü Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan 'Hizmet Çarşısı' açılış törenine katılacak. İnönü programlarını tamamladıktan sonra, Tepebaşı'na gelerek saat 18:15'te Uluönder Mahallesi'nde Cumhur İttifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve Cumhur İttifâkı Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç ve Cumhur İttifâkı partilileri ile burada düzenlenen mitinge katılacak. Burada Tepebaşı halkına hitap edecek olan Kurtulmuş, 19:30'da Anemon Otel'de Hemşehri Dernekleri ve STK'lar ile yemekli buluşmaya katılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.