Site Rengi

DOLAR 32,3234
EURO 35,0716
ALTIN 2.282,24
BIST 9.009,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

AK Parti İl Başkanı Çalışkan’dan Esnaf Ziyaretleri

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Yunus Emre Caddesi’ndeki esnaflara bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretlere İl Yerel Yönetimler Başkanı Yılmaz Şahin, İl Sosyal Politikalar Başkanı Metin Tezişçi ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Esnafa 'hayırlı işler' ve 'bereketli kazançlar' dileyen Başkan Çalışkan, vatandaşlar ile sohbet etti. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Çalışkan, “Yalnız seçim dönemlerinde değil, daima birlikte ve yan yanayız. Hemşehrilerimizin sorunlarını dinlemek bizim görevimiz. Allah’ın izniyle Eskişehir’imizin merkezini de ‘AK Belediyecilik’ ile tanıştırıp bu sorunları en aza indireceğiniz” dedi.

İl Başkanı Zihni Çalışkan’a beklentilerini ve taleplerini bire bir anlattıkları için mutluluklarını dile getiren esnaflar ziyaret için teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.