Site Rengi

DOLAR 32,3205
EURO 35,0717
ALTIN 2.280,74
BIST 9.029,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

AK Parti İl Başkanı Ünlü, Sivrihisar İlçe Danışma Toplantısına Katıldı

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Eskişehir İl Başkanı M. Dündar Ünlü, partisinin Sivrihisar İlçe Danışma Toplantısı’na katıldı. 
Sivrihisar’da yapılan olağan toplantıda, teşkilat faaliyetleri ve mahalle başkanlıklarının çalışmaları değerlendirilirken, toplantıya; AK Parti İl Başkanı M. Dündar Ünlü, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, Sivrihisar İlçe Başkanı Yasin Kas, yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı. 
Toplantıda konuşan ve Sivrihisar’da ki çalışmalardan memnun olduklarını söyleyen Dündar Ünlü, "Bugün sahada dolaştık, halkımızla görüştük. Maşallah çok iyi tepkiler aldık. Belediye başkanımıza buradan yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Sivrihisar’da ki değişim dönüşüm gözle görülüyor. AK Partili bir belediyenin neler yapabileceği Sivrihisar’da net bir biçimde görülüyor" dedi.

"Hangi yüzle ilçedeki vatandaşlardan oy isteyeceksiniz?" 
Büyükşehir Belediyesi hakkında eleştirilerde bulunan Ünlü, belediyenin yereldeki çalışmaları yok saydığını belirtti. Başkan Ünlü, "Yereldeki çalışmalara önem vermeyen, yereli dışlayan, yereldeki halkı yok sayan bir anlayış var. Bu yüzden ne yazık ki çok ciddi manada sıkıntılar yaşıyoruz. Bugün Büyükşehir Belediyesi maalesef şehrimize önemli denilebilecek bir yatırım yapmıyor. Mahmudiye ve Han Belediyeleri CHP’ye ait. 2014 yılından 2018 yılına geldiğimizde Han ilçesi ve Mahmudiye ilçesinde ne değişiklikler olmuş? Bizim belediyelerimize büyükşehir destek vermiyor. Bunca desteğe rağmen bu ilçelerde bir değişim var mı? Yok. Sadece rutin işler yapılıyor. Hangi yüzle vatandaşa 'Biz ilçeleri şuradan şuraya getirdik' deyip oy isteyeceksiniz? Neyi vaat edeceksiniz? CHP şunu aklına koysun. 2019’da ki seçimlerde ilçe belediyesi alamazlar. Sadece avuçlarını yalarlar" diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.