Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

AK Parti İnönü İlçesi Danışma Toplantısı Yapıldı

15.08.2019
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi İnönü İlçesi danışma toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Toplantıya, AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda AK Partili katıldı.  

İnönü İlçe Danışma Meclisi toplantısını büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiklerini söyleyen AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, "Davamıza ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkan İnönü Teşkilatımıza özellikle teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Toplantıda söz alan Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, "İnönü İlçe Danışma Kurul’umuzu gerçekleştirdik. İlçe Başkanımız Hasan Kırıkçı ve ilçe İnönü teşkilatımıza teşekkür ederiz. İnönü İlçemizde ‘Değişimi İzleyin’ mottosu ile yola çıkan Belediye Başkanımız Kadir Bozkurt ve ekibine ilçe halkımıza sunduğu hizmetler için teşekkür ederim. Sayın Cumhurbaşkanımızın  dediği gibi; ”AK Parti, Türkiye’de kuruluşu tepeden tabana doğru değil, tabandan tepeye doğru gerçekleşmiş tek partidir.” Siz teşkilatlarımız, partimizin omurgasısınız. Bizler sizlerin emekleri ve çalışmaları ile buradayız. 2001’den günümüze, Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde birçok başarılı işlerde en büyük rolü üstlenen teşkilatımız 2019 yılı için atılan adımlarda da aynı heyecan ve birlik beraberlik içerisinde dinamik bir güç olacaktır.
Bu GÜÇ, yeni Türkiye yolunda daha yenilikçi, daha sağlam, daha idealist hedefleri doğuracaktır. AK Partiyi 17 yıldır iktidar yapan ve ilk günden bugüne teşkilatlarımızda görev yapan tüm teşkilat üyelerimize teşekkür eder, 2019 için adımların atıldığı bu süreç kolaylıklar dilerim." diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.