Site Rengi

DOLAR 32,3638
EURO 35,0383
ALTIN 2.324,23
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

AK Parti Milletvekili Günay’dan Pancar Üreticilerine Erken Ödeme Müjdesi

AK Parti Milletvekili Günay’dan Pancar Üreticilerine Erken Ödeme Müjdesi
31.03.2020
A+
A-

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay: “Şeker Pancarı Üretim Sözleşmesi gereği 40.000 çiftçimize 30 Haziran 2020 tarihinde ödenmesi gereken 1. Avans ile Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde ödenmesi düşünülen istihkak yaş pancar posası bedeli, toplam 250 Milyon TL, 3Nisan 2020 Cuma günü üreticilerimizin banka hesaplarına aktarılacaktır.” şeklinde açıklamada bulundu.

‘Devlet – millet el ele’
Prof. Dr. Günay: “Devletimiz tüm imkanlarıyla her alanda vatandaşının yanında. İhtiyaç sahibi 2 milyon 111 bin haneye 1000’er liralık destek ödemelerine 1 Nisan’da başlanıyor. Kamu bankaları aylık 5 bin TLnin altında geliri olan tüm vatandaşlarımız için ‘Temel İhtiyaç Desteğiverecek. Kısa Çalışma Ödeneği ile faaliyetlerini azaltan ya da durduran işletmelerde çalışan vatandaşlarımıza 3 ay maaş desteği verilecek. Devletimiz hem çalışanımızın ve hem de işverenin yanında. Artık hükümetimiz hızlı karar alan hızla uygulayan çevik ve dinamik bir yapıya sahip. Bu kapsamda şeker pancarı üreticilerimiz de unutulmadı. Ödemelerin erkene alınması üreticilerimizi bu dönemde rahatlatacaktır. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

‘Üretim devam etmeli’
Prof. Dr. Günay: “Böyle dönemlerde en kritik görev gıda, hijyen ürünleri ve tıbbı ekipman üreticilerine düşüyor. Halkımızın sağlığı ve güvenliği için tedarik zincirlerini sağlam tutmalıyız. Bunun ilk adımı da üreticilerimiz. Üretim ve dağıtım ağı devam etmeli. Burada sorumluluk üstlenen ve milletimiz için fedakarca bu zor dönemde çalışan tüm çevreleri tebrik ediyorum, toplum olarak minettarız”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.