Site Rengi

DOLAR 32,5159
EURO 34,8944
ALTIN 2.439,01
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Ali Acar’dan Eskişehir Ticaret Borsası’na Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

Ak Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar Eskişehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Zeydan ve yönetim kurulunu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Samimi bir sohbet havasında geçen konuşmada Av. Ali Acar, Eskişehir Ticaret Borsası'nın çalışmaları hakkında bilgi alarak, konuşmasında şöyle dedi:

‘Eskişehir Ticaret Borsası olarak gayretli çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Özellikle kaliteli tohum üretilmesi noktasındaki çalışmalarınız ve araştırmalarınız konusunda bizler de her zaman sizlerle gurur duyduk. Devletimizin ve milletimizin gelecek yarınlara umutla bakması için sizler özellikle çiftçilerimize büyük destek olarak tarım alanında daha fazla verim alınması için önemli çaba harcamaktasınız. Onların sıkıntılarının çözümü için bu zamana kadar Sayın Cumhurbaşkanımız ve partimizin genel başkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’da bir çok yasal düzenlemelere imza atarak, tarımda destek olma noktasında her zaman çiftçilerimizin yanında olmuştur. Bundan sonra bu tür adımların daha da genişletilerek devam edeceğini düşünüyoruz. Bizim de bu tür odalarla iş birliği yapacak şekilde düşüncelerimiz ve projelerimiz var. Yine sorunlarınızın çözüm noktasında da elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Yerel yönetimler de her zaman bu tür odaların yanında olmalı ve onlarla iş birliği yaparak bu alanda her türlü fikre, projeye, çalışmaya destek olmalıdır" diyen Av. Ali Acar projelerinden bahsederek: "Odunpazarı’nın sorunlarını çözmek noktasında STK’larla işbirliği yapılacağız ve bu sorunların çözümünde her zaman yanınızda olacağız. Ülkesi için çalışan, fikir üreten, proje üreten kuruluşlarla birlikte çalışacağız." diye konuşmasını sonlandırdı.

Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek verdiği destekten dolayı Ak Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar’a teşekkür ederek kendisine çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.