Site Rengi

DOLAR 32,5728
EURO 34,9054
ALTIN 2.440,46
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Az Bulutlu
Eskişehir
30°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 23°C

AK Parti Seyitgazi ve Han İlçe Danışma Toplantıları Yapıldı

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Seyitgazi ve Han İlçe Danışma Toplantıları bugün büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Toplantıda, AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, İl Başkanı Zihni Çalışkan, Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, ilçe teşkilat üyeleri hazır bulundu.

AK Parti'nin çalışmaları ve ileriye dönük planları hakkında konuşmaların yapıldığı toplantıda söz alan İl Başkanı Zihni Çalışkan, "Teşkilattan yetişen, teşkilatın adabını bilen, teşkilatla birlikte yürüyen, ak belediyeciliğe ilişkin ne varsa sevgili başkanımız yapmış. 46 milyon Tepebaşı Belediyesi'nin beşte biri. nüfus 400 binlik ilçeye 200 milyonluk bir bütçe, 13 binlik ilçeye 46 milyonluk bütçe çok teşekkür ediyor" diyerek sözlerine şu şekilde devam etti.

"Önümüzde 7 ay sonra seçim var yine her seçim çalışmasında olduğu gibi dik duruşumuzla kapı kapı ev ev  mahalle mahalle gezerek 21 mahallede adım atılmadık yer bırakmadan hep beraber liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ümmetin lideri dik duruşlu sayın Recep Tayyip Erdoğan'a layıkıyla görevimizi yerine getirip Büyükşehir'i almaya destek olacağız ve anlımızın akıyla tüm belediyeleri teslim edeceğiz."

Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ise toplantıda yaptığı konuşmasında, "Mart 2019'a giderken, 24 Haziran'da aldığımız güçle çok daha yeni başarılara imza atacağımıza inanıyorum. 2001 yılından itibaren birçok zor işlere imza atıldı ve Türkiye yeniden yapılandı. Siz teşkilatımız partimizin omurgasısınız. 2019 seçimleri de son derece önemli. Bunu da başarıyla atlatacağız. Boyun eğen bir Türkiye vardı, bölgesel güç, küresel aktör olan bir Türkiye var. 14 Temmuz darbe girişiminden sonra ekonomik savaşla da mücadele veriyoruz. Bundan da daha güçlü çıkacağız" diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.