Site Rengi

DOLAR 32,6007
EURO 34,8119
ALTIN 2.491,55
BIST 9.463,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Çizmelioğlu’ndan ‘Cumhuriyet Bayramı’ Kutlaması

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Çizmelioğlu’ndan ‘Cumhuriyet Bayramı’ Kutlaması
28.10.2020
A+
A-

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Çizmelioğlu mesajında asırlarca hürriyetinden ve maneviyatından taviz vermeyen Türk Milleti’nin, destansı kurtuluş mücadelesi ile küllerinden doğuşunun en büyük nişanesi olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi: “Atalarımızın tereddütsüz canlarını vererek, kanlarını dökerek bize vatan yaptığı bu topraklar, tüm dünya için büyük bir değerdir. Varlığına ve hürriyetine kasteden düşmana, tarihi bir cevap veren Türk Milleti cesaretin, azmin ve kararlılığın timsalidir. Bizler de, milletimizle birlikte, bu değere canla başla sahip çalışıyor, mücadelemizi sürdürüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına sahip çıkarak hedeflerimizi büyütüyoruz.’’ dedi.

‘’Milli Kurtuluş mücadelesinin ilk kıvılcımından başlayarak her adımında Milli İrade’yi esas alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; ‘Cumhuriyet; düşüncede, bilgide, sağlıkta güçlü ve yüksek karakterli koruyucular ister.’ Bizler bugün, bu misyonu hayata geçirmek gayesi ile büyük gayret içindeyiz.’’ diye sözlerine devam eden AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu: ‘’Cumhuriyet; farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada barındıran, büyük bir hoşgörü medeniyetine ev sahipliği yapan, ülkemizde birleştirici değerdir ve hiç şüphesiz geleceğimizin teminatıdır. Türkiye’nin bugün, en büyük atılımlarını gerçekleştirerek, hızla büyüyerek, tüm dünyadaki mazlum ve mağdurların umut kapısı olmasının ardında, bu tarihe sahip çıkan korkusuz ve kararlı bir bilinç vardır. Cumhuriyet’imizin 100. yılını kutlayacağımız 2023 hedeflerimizi gerçekleştirmek, bu bilinci gelecek nesillere aktarabilmemizin de anahtarı olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve  hemşerileriminCumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle yad ediyorum’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.