Site Rengi

DOLAR 32,5909
EURO 34,8629
ALTIN 2.504,91
BIST 9.682,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Çizmelioğlu’ndan Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç’a Çağrı

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Çizmelioğlu’ndan Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç’a Çağrı
22.11.2019
A+
A-

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu; Yunus Emre Devlet Hastanesi önündeki otopark alanı ile ilgili açıklamada bulunarak Belediye başkanına çağrıda bulundu. İlçe Başkanı Çizmelioğlu vatandaşı mağdur edilmemesi gerektiğini belirterek şunları söyledi: “AK Parti olarak iktidara geldiğimiz 18 yıldır yılmadan, usanmadan milletimize hizmet için çalıştık. Ülkemize ve şehrimize birçok eser kazandırdık. Türkiye Cumhuriyeti’ninhiçbir döneminde olmadığı kadar yatırım yaptık. Bu yatırımlardan şehrimizde büyük bir pay almıştır. En önemli yatırımlardan biride hemşerilerimizin daha iyi ve kaliteli sağlık hizmeti alabilmesi adına Yunus Emre Devlet Hastanesi binasının yenilenmesidir. Ancak, sağlık hizmetlerinden yararlanmak için gelen vatandaşlarımız zaman zaman araç park sorunu yaşamaktadır. 2013 yılında oluşturulan planlama doğrultusunda 676 açık, 394 kapalı, toplamda 1070 araçlık otopark alanı olan hastane projesi günümüz şartlarında yatak ve hasta kapasitesinin artması sebebiyle yetersiz kalmakta. Bu sebeple vatandaşlar uygun olmayan yerlere, özellikle ambulansların geçiş güzergahlarına araçlarını park etmek mecburiyetinde kalmaktadırlar. Hemen hastane poliklinik girişindeki Tepebaşı Belediyesine ait ve vatandaşların daha önceden ücretsiz olarak yararlandığı yaklaşık 100 araçlık otopark, ne hikmetse hastane yapımından sonra ücretli yapılmış ve daha sonra tamamen kullanıma kapatılmıştır. 

Hükümetimiz vatandaşa en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışırken, isminde “Halk” olan bir partinin halka hizmet etmekten bu kadar kaçınması izah edilemez. En azından alanın önündeki bariyerlerin kaldırılarak vatandaşların faydalanması sağlanmalıdır.

Bu güne kadar pek çok seçim vaadini yerine getiremeyen belediye, var olan hizmetleri de ortadan kaldırmaktadır. Bizlerde de bu durumun iyi niyetli bir uygulama olmadığı düşüncesi hasıl olmaktadır. Hükümetimiz vatandaşlarımıza hizmet için bu büyük yatırımları şehrimize kazandırırken mevcut belediyelerin zulüm yaşatıyor olmasını kabullenemiyoruz. Tepebaşı Belediye başkanın biran önce bu alanın tekrar vatandaşın hizmetine açmasını istiyoruz. Vatandaşı maduretmeye hakkınız yok. ” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.