Site Rengi

DOLAR 32,5665
EURO 34,8705
ALTIN 2.425,95
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

AK Parti Tepebaşı yeni çifte ev kurdu

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Tepebaşı Sosyal Politikalar Başkanlığı, ev eşyası ve diğer tüm gereksinimlerini tamamladığı çiftin mutluluğun ortak oldu. 
Kütahya’dan gelen gelin ve Esentepe Mahallesi'nde ikamet eden damadın durumuyla ilgilenen AK Parti Tepebaşı Teşkilatı, çifte mutluluğa ilk adımı attırdı. Çiftin tüm ev eşyalarını karşılayan teşkilat, nikahlarını da kıydı. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Tepebaşı Sosyal Politikalar Başkanı Cengiz Özmutlu, "Durum bize ulaştığında sağlık gereksinimleri başta olmak üzere aciliyet sırasına göre yardımcı olmaya gayret ettik. Esentepe teşkilatımızın da desteği ile ilçe başkanımızın talimatlarıyla sonuca ulaştık. Seven iki genci kavuşturmuş olduk. Cumhurbaşkanımızın 'kimsesizlerin kimsesi' olma ilkesini yerine getirdik. Her günümüz zaten bu çalışmalarla geçiyor, ancak bu hikaye bizi etkiledi. Bir mahalle teşkilatı bir oldu. Gözlerinde mutluluğu görünce bizim bütün yorgunluğumuz kayboldu. Aynı samimiyetle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

"Mutlu olmaları bizleri de mutlu etti" 
İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca ise şunları söyledi: 
“Tepebaşı teşkilatımızın en dinamik ve tecrübeli ekiplerinden sosyal politikalar ekibimiz ciddi çalışmalara imza atıyor. İmkansızlıklar içindeki gençlerin niyeti halis olunca el atmışlar, hazırladılar her şeyi. Biz de Kadın Kolları Başkanı Neşe Karademir ile nikahlarında şahit olduk. Süreci başından beri takip etmiştik. Mutlu olmaları bizleri de mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Toplum içindeki bu tür yardımlaşma, imece hikayelerine öncülük etmeleri, bu duyguları yeniden yaşanmasına vesile olmaları açısından da devamını diliyorum." 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.