Site Rengi

DOLAR 32,3695
EURO 35,0258
ALTIN 2.325,72
BIST 9.120,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

AK Parti Tepebaşı’ndan ‘Mahallem Söz Sende’ Programı

AK Parti Tepebaşı’ndan ‘Mahallem Söz Sende’ Programı
11.11.2019
A+
A-

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu ve ekibi ‘Çay Sizden Simit Bizden’ programlarından sonra yeni bir projeyle daha gündeme geldi. ‘Mahallem Söz Sende’ programıyla mahalle mahalle toplantılar düzenleyerek vatandaşlarla bir arada olunuyor vemahalle sakinlerinin sorunları dinleniyor. AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Çizmelioğlu, ‘Mahallem Söz Sende’ programına ilk olarak Şirintepe mahallesinde başladı, bir hafta arayla Esentepe ve Sütlüce mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Karademir ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Gıcır’ın da katıldığı toplantılar mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Gerçekleştirilen toplantı sonrası Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu vatandaşların sorunlarını yüz yüze dinlediğini belirterek şunları dile getirdi: “Biz Tepebaşı İlçe Başkanlığında göreve geldiğimiz günden itibaren hemşerilerimizle hep bir arada olmanın gayreti içindeyiz. Bunun için bir çok projemiz var. Bu programlarımız ile vatandaşların sorunlarını yüz yüze görüşerek belirliyor ve çözüm önerileri için istişarede bulunuyoruz. ‘Çay Sizden Simit Bizden’ programımız ile esnaf ve zanaatkarları, iş verenleri ve işçileri dinledik ve dinlemeye devam ediyoruz. ‘Mahallem Söz Sende’ ile de İl başkanımız Sayın Zihni Çalışkan, yönetim kurulu üylerimiz ve meclis üyelerimizinde katıldığı toplantılarda mahalle sakinlerinin beklentileri, eksiklikleri ve taleplerini alarak gerekli girişimlerde bulunacağız. İlk olarak Şirintepe Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz bu organizasyon bizler ve Şirintepe mahallemiz adına oldukça verimli geçti. Esentepe ve Sütlüce mahalle sakinlerinin de görüşlerini alarak, mahallemiz adına istişarelerde bulunduk. Tepebaşı ilçemizde her mahallede düzenleyeceğimiz bu programlara hemşerilerimizin katılımını bekliyoruz.”

Öte yandan, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığının düzenlediği toplantıya katılan vatandaşlar da programdan memnun olduklarını ifade ederek teşekkür dileklerini ilettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.