Site Rengi

DOLAR 32,5069
EURO 34,9330
ALTIN 2.437,78
BIST 9.717,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 22°C

AK Parti’de Eski İl Başkanı – Milletvekili Gerginliği!

15.08.2019
A+
A-

4 yıl Eskişehir Ak Parti İl Başkanlığı görevini yapan sonrasında genel seçimlerde milletvekili adayı olan Dundar Ünlü bugün yaptığı sosysl medya paylaşımında, bazı açıklamalarda bulundu. ‘Daha seçim süreci devam ederken yönetimi değiştirmek için kulis yapıldı ve bunda başarılı olundu’ diyen Ünlü’nün bu paylaşımı, bugün yerel bir ajansa röportaj veren AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay’a cevap olduğunu düşündürdü. 

M. Dündar Ünlü’nün açıklamaları şöyle:

“2014 yılında göreve gelen ve 4 yıl boyunca görev yapan İl Yönetim Kurulu bu süreç içerisinde 5 seçim ve 1 darbe girişimi yaşamış, tüm bu süreçlerden üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirerek çıkmıştır. 

4 yıl boyunca görev yapan İl Yönetim Kurulu hiçbir şaibeye ismi karışmadan sadece dava şuuruyla hareket etmiş, alnının akıyla görevini yerine getirmiştir. 

Aynı İl Yönetimi ve SKM 24 Haziran seçimlerinde de 4 yıl boyunca geçirdiği seçimlerdeki çalışma şuuru ve azmiyle görevini layıkıyla yerine getirmiştir.

İl yönetimi sadece 24 Haziran seçimlerine odaklanmış, görevini yerine getirirken birileri boş durmamış; seçim çalışmaları yerine İl yönetiminin seçim sonrası değiştirilmesi için uygunsuz bir şekilde kulis çalışması yürütmüş ve bu çabasında da başarılı olmuştur.

24 Haziran ile ilgili eğer bir sorun söz konusu ise bu sorunun kaynağı il yönetimi ve il SKM mi; yoksa liste sıkıntısından mı kaynaklandığı, yaşadığımız şehirde 3-5 kişiye sorulduğunda cevabın çok net bir şekilde alınacağı aşikardır. 

Eğer 24 Haziran’da şehirde partimizin başarısından söz edilecekse bu bir aylık seçim kampanyasından kaynaklanmamış, 4 yılda emek emek oluşturulmuş sağlam bir teşkilat yapısı, şehirdeki olaylara hakimiyet, sorunlara çözüm odaklı yaklaşımlardan ve şehirdeki 3 CHP’li belediye rağmen partinin görünür kılınmasından kaynaklandığı göz ardı edilmemelidir. Dolayısıyla kimsenin kendisini kerameti kendinden menkul görmesine gerek yoktur. 

4 yıllık süreç içerisinde parti içerisinde vekiller arası makam değişiklikleri olmasına rağmen vekillerin makamlarına göre değil kendileri partimizin bir vekili olarak değerlendirilmiş ve aralarında hiçbir ayrımcılık yapılmamıştır. Bunun dışındaki alınganlıklar şahsi ve psikolojiktir.

2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlere gidilirken, sözde birlik ve beraberlikten bahsedilirken bir yandan da sadece dava şuuru içerisinde görev yapmış iİl Yönetimi’ni karalayıcı ve ayrıştırıcı açıklamalar yapılması, meselenin ilkesel değil şahsî olduğunun göstergesidir.

4 yıl tüm sorumluluklarını layıkıyla eksiksiz yerine getirilmiş İl Yönetimi’ni karalamak ve eleştirmek kimsenin hakkı ve haddi değildir.“ açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.