Site Rengi

DOLAR 32,5624
EURO 34,8989
ALTIN 2.432,18
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 24°C

AK Parti’de Kimler Aday?

15.08.2019
A+
A-

Yerel seçimler öncesi partilerde aday adaylığı başvuruları devam ediyor. 
Daha önce 12 Kasım'da son başvuru tarihi bildirilen AK Parti'de süre Başkan Erdoğan'ın talimatıyla 16 Kasım Cuma gününe kadar uzatıldı. 
Şu ana kadar Adalet ve Kalkınma Partisi'ne Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için 3, Odunpazarı ve Tepebaşı Belediye Başkan aday adaylığı için ise 3’er başvuru oldu. 
AK Parti'ye Prof. Dr. Hasan Gönen, İşadamı Altan Kaya ve Eski il Başkanı Fikret Dönmez başvurdu. 
Odunpazarı Belediye Başkan aday adaylığı için Av. Ali Acar, Yılmaz Altın ve Veli Can Tefon müracaat ederken, Tepebaşı Belediye Başkan aday adaylığı için de Eskişehirspor Genel  Sekreteri ve AK Parti Kurucu Merkez İlçe Başkanı Hasan Tuç, Tepebaşı Belediye Meclis üyesi ve Eski İlçe Başkanı Ahmet Sivri ve Dr. Hasan Karakan başvuru yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.