Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

AK Parti‘de Kongre Takvimi Açıklandı

AK Parti‘de Kongre Takvimi Açıklandı
06.09.2020
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir İl Başkanlığı merkez ve dış ilçelerdeki kongre takvimini açıkladı.
Pandemi süreci öncesi mart ayında başlaması planlanan AK Parti İlçe Kongreleri 7 Eylül’de Mihalıççık’tan başlayıp 25 Ekim’de Tepebaşı’nda nihayete erecek.

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı’ndan gelen takvime göre Mihalıççık ve Beylikova ilçe Kongreleri 7 Eylül Pazartesi (yarın) yapılacak. 8 Eylül Salı günü Çifteler ve Han ilçe kongreleri, 9 Eylül Çarşamba günü Sivrihisar ve Günyüzü ilçe kongreleri yapılacak. 10 Eylül‘de Seyitgazi ve Han, 12 Eylül‘de ise Sarıcakaya, Mihalgazi kongrelerini yapacak olan AK Parti’nin son dış ilçe kongresi ise 17 Ekim’de İnönü ve Mahmudiye’de tamamlanmış olacak.

Eskişehir merkezdeki Iki ilçe den Odunpazarı İlçe Kongresi 18 Ekim’de, Tepebaşı İlçe Kongresi ise 25 Ekim tarihinde yapılacak. Diş ilçelerdeki kongrelerin yerleri de ilan edilirken Tepebaşı ve Odunpazarı ilçe kongrelerinin yerleri pandemi sürecinin gidişatına göre açık ya da kapalı alanda yapılacağı tespit edilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.