Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

AK Parti’li Gençlerden Çevre Temizliği

15.08.2019
A+
A-

Çevre İçin Harekete Geç Projesi kapsamında bir araya gelen AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları üyeleri, kentte çevre temizliği çalışması başlattı.

Doğaya sahip çıkma adına bugünkü etkinlikte yer aldıklarını söyleyen, AK Parti Eskişehir Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Neslihan Çavdar, “AK Parti Gençlik Kolları Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığımızın çevre ve doğa temizliğineduyarlılık oluşturmak adına #AKGençlikÇevreHareketisloganımızla 81 ilimizi kapsayan eş zamanlı örnek bir etkinliğe imza atıyoruz. Daha yaşanabilir kentler ideali altında teşkilâtımızla ve yurttaşlarımızla bir araya gelerek bu farkındalık hareketimizi kentlerimizi çöplerden arındırarak başlatıyoruz. Bilmemiz gerekir ki en iyi temizlik kirletmemektir. Bizler gelecek nesillerimize daha temiz bir doğa bırakmak istiyorsak yarının doğasını bugünden korumaya başlamalıyız. Çünkü çevreyi kirletmek kendi varlığımızı yok etmektir. Kendimiz kadar yaratılanlara saygı duymamız bunu gerektirir. Bu vesile ile öncelikle bu etkinliğimize katkı sunan herkese teşekkürü borç biliriz. Ve son olarak tüm insanlığa daha temiz bir çevrede mutlu ve sağlıklı bir yaşam dileriz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.