Site Rengi

DOLAR 32,3769
EURO 34,9712
ALTIN 2.325,70
BIST 9.060,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Ali Acar’dan Kahveciler Odasına Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

Ak Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar Eskişehir Kahveciler Esnaf Odası  Başkanı Zeki Çoban’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Av. Ali Acar konuşmasında şöyle dedi:

“Eskişehir Kahveciler Odası olarak üyelerinizle ilgili yapmış olduğunuz çalışmaları yakından takip ediyor ve takdirle karşılıyorum. Yine kahveciler olarak halkın sorunlarını en iyi bilen ve bu sorunları da tartışan esnaf kesimlerinin başında gelmektedir. Hepimizin bildiği üzere mahallelerde bulunan kahvehanelerimiz, mahallelerimizin nabzını tutan en önemli esnaflarımızdandır. Odanız olarak gerek üyelerinizin yetiştirilmesi noktasında olsun gerekse onlara sunduğunuz imkan ve destek açısından olsun büyük gayret göstermektedir. Yine odanız ve çalışanlarınızın sorunlarıyla ilgili olarak yerel yönetimler de her zaman bu tür STK’ların yanında olmalı ve onlarla iş birliği yaparak bu alanda her türlü fikre, projeye, çalışmaya destek olmalıdır” diyen Av. Ali Acar; “Odanıza her konuda destek olacağız” diyerek sözlerine son verdi.

Eskişehir Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Zeki Çoban da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek odalarına verdiği destekten dolayı Ak Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar’a teşekkür ederek kendisine başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.