Site Rengi

DOLAR 32,5842
EURO 34,7966
ALTIN 2.501,77
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

Anadolu Cup’ta Şampiyon Anadolu Üniversitesi

15.08.2019
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübünün düzenlediği "Anadolu Cup Futbol U10 Müsabakaları", Yunus Emre Kampüsü Futbol Sahası’nda gerçekleştirilen final maçları ile son buldu. 
Müsabakaların ardından ise Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın da katılımıyla ödül töreni gerçekleştirildi. Turnuva hakkındaki görüşlerini dile getiren Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan, “Anadolu Üniversitesi her yaştaki insanımıza, gençlerimize ve çocuklarımıza sportif aktivitelere katılmaları konusunda ciddi destekler veriyor. Bugün birçok şehirden katlım gösteren çocuklarımızın turnuvasına ev sahipliği yaptık ve bu turnuvada Anadolu Üniversitesi Futbol Takımımız şampiyonluğu elde etti" diyerek konuşmasında, kardeşlik, dostluk ve centilmenliğin sporda öncelikli olduğunun altını çizdi. 

“Amacımız kent ve ülke futboluna katkıda bulunmak” 
Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Celal Avni Öztürk ise, “Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi bünyesinde bulunan Gençlik ve Spor Kulübümüz aracılığıyla 17 branşta faaliyet sürdürmekteyiz. Bu branşların başında futbol geliyor. Üniversitemiz Futbol Takımı BAL Liginde mücadele ediyor ve müthiş bir altyapımız da var. İşin performans dışında altyapı ve eğitim boyutu da bizim için son derece önemli. Ancak 10 yaş grubundaki futbolcularımızın ligleri olmadığı için özel turnuvalarla çocuklarımızın gelişimlerini sağlamaya çalışıyoruz. Aynı zamanda arkadaşlıkları ve dostlukları pekiştirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda ilk kez Gençlik ve Spor Kulübü olarak bu etkinliği düzenledik. Bu etkinlikle çocuklarımızın tavır ve davranışları, centilmenlikleri öğrenmeleri bizleri çok mutlu ediyor. Zaten amacımız, kent ve ülke futboluna küçük de olsa bir katkı sağlamaktır" dedi. 

Şampiyon Anadolu Mavi Takım 
Türkiye'nin farklı illerinden 12 farklı takımın ve yaklaşık 240 sporcunun katıldığı ve ilk kez düzenlenen turnuvanın şampiyonu Anadolu Üniversitesi Mavi Takım oldu. Turnuvada Eskişehir DSİ ikinci, Arabayatağı Spor üçüncü, Anadolu Üniversitesi Kırmızı Takım ise dördüncü oldu. Minik Futbolcular kupa ve madalyalarını Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Anadolu Üniversitesi Genel Sekreteri Cetin Kaya, SKS Başkanı Celal Avni Öztürk ve TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl'den aldı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.