Site Rengi

DOLAR 32,5021
EURO 34,5289
ALTIN 2.495,53
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 15°C
Cts 19°C

Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği’nden Konya Gezisi

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Konya'ya düzenlediği tarihi ve kültürel gezi katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. 
Düzenlenen tarihi ve kültürel geziye; dernek üyeleri ve sanatseverler katıldı. Tarih ve kültürel geziye katılan 45 kişilik grup; ilk olarak Akşehir Nasrettin Hoca Türbesi ve Anıtı, Konya Karatay Medresesi ve Müzesi, İnce Minareli Medrese ve Müzesi, Alaaddin Tepesi, Aziz Pavlus Kilisesi, Tarihi Camiler, Mevlana Türbe ve Müzesi, Meram Bağları, Tarihi Sille Köyü ve Konağı gibi tarihi ve kültürel yerleri ziyaret etti. Tarihi alanlarla ilgili yetkililerden bilgiler de alan katılımcılar, bol bol fotoğraf çektirdi. Gezi hakkında bilgi veren Eskişehir Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Doğanses, "Dününü ve geçmişini bilmeyen bugünü anlayamaz. Bugünü anlamayan, yarını göremez ve yarını inşa edemez. Biz de dernek olarak, tarih ve kültür farkındalığımızı artırmak için; farklı zamanlarda tarihi ve kültürel geziler düzenleyerek, dernek üyelerimizi ve katılımcılarımızı, ülkemizdeki tarihi ve kültürel yerler hakkında bilgilendiriyoruz. Tarihi ve kültürel gezimiz, geziye katılanlar tarafından memnunlukla karşılandı" dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.