Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 29°C
Çar 24°C

‘Anadolu Sağlıklı Yaşam İçin Koşuyor’ Etkinliği

15.08.2019
A+
A-

Anadolu Üniversitesi personel ve aileleri, Turizm Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen “Anadolu Sağlıklı Yaşam İçin Koşuyor” etkinliğinde bir araya geldi. 
“Daha sağlıklı bir yaşam” mottosuyla düzenlenen etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından yapılan açılış konuşmalarıyla başladı. Katılımın yoğun olduğu etkinlik, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü önünde başlayan yürüyüş ile devam etti. Yürüyüşe katılan çok sayıda insan, belirlenen rotanın sonunda etkinlik alanında buluşarak aileleriyle birlikte yorgunluk attı. Çocuklar için oyun alanlarının bulunduğu etkinlik alanında, Radyo A da müzikleriyle katılımcılara eşlik etti. Yağmura rağmen coşkuyla devam eden etkinlikte; Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Savaş Koparal, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Emir ve Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Emre Ozan Aksöz, Doç. Dr. Çağıl Hale Özel de yer aldı. 

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Koparal: “Sağlığımıza bir nebze olsun katkıda bulunalım.” 
Açılış konuşmasını yapan Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Savaş Koparal, etkinliğin kurum içi birlik ve beraberliği sağlamak adına da çok önemli olduğunu dile getirdi ve sözlerine şöyle devam etti: 
“Sağlıklı yaşam, hareketlilik, spor ve koşu önemli tabii, ama beraberinde üniversitemizin akademik, idari, memur, işçi ve tüm personelinin, ailelerinin, çocuklarının birlikte olacağı da bir etkinlik bu aynı zamanda. Biz bu etkinliğe; birlik, beraberlik ve kurum bütünlüğünü sağladığımız bir etkinlik olarak bakıyoruz. Bu sosyalleşme ortamında yavrularımızla beraber hep birlikte güzel bir gün geçirelim. Pazar gününü değerlendirelim ve sağlığımıza bir nebze olsun katkıda bulunalım istiyoruz. Ayrıca şunu unutmamalıyız ki; bu gün ülkemizde huzur içinde yaşıyor, ailelerimizle birlikte bu tür etkinlikleri yapabiliyorsak, bunu bizlerin huzuru ve ülkemizin güvenliği için canlarını veren vatan evlatlarına borçluyuz. Onlar bu vatan için gözlerini dahi kırpmadan şehit oldular. Hepsini rahmetle anıyoruz.” 
Yürüyüşün ardından etkinlik alanında bir araya gelen katılımcılara yiyecek ve içecek ikramı yapıldı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.