Site Rengi

DOLAR 32,3670
EURO 34,9587
ALTIN 2.325,36
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Anadolu Üniversitesi Endüstri Sektörünü Ağırladı

15.08.2019
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Endüstri ve Verimlilik Kulübü’nün düzenlediği “12. Mühendislik ve Yönetim Akademisi” Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Konferansta, Türkiye’deki 37 farklı üniversitenin mühendislik kulüplerindeki temsilciler bir araya geldi. Alanında uzman yedi katılımcı, endüstri sektöründeki gelişmeleri takip etmek ve teknolojiye uyum sağlamanın yollarını öğrenmek isteyen öğrencilerin soruları yanıtlandı. 
Açılış konuşmalarını birlikte yapan Kulüp Başkanı Ömer Kabalay ve Yardımcısı Betül Ulupınar “2006 yılında Mühendislik Fakültesi’nde Endüstri Kulübü olarak yola çıktık. 2013 yılında isim değişikliğine giderek şu anki adımızı aldık. Değişimimizi yalnızca isimle değil içerikle de yenileyerek MUYAK’ı ulusal çapta bir etkinlik haline getirdik. Bizim bu başarımız üniversitemizin destekleriyle sağlanmıştır’’ diye belirttiler.
Kabalay ve Ulupınar ayrıca MUYAK dışındaki etkinliklerinden de bilgiler paylaştı.

Açılış konuşmasının ardından ilk sunumu enpara.com Ürün Müdürü Serkan Er gerçekleştirdi. İki gün boyunca endüstri sektöründeki lider firmaların önemli isimlerini ağırlayacak olan konferansın diğer katılımcıları ise Borusan Manheim Genel Müdürü Zafer Terzioğlu, Gittigidiyor Marka Temsilcisi Esra Midilli Ertem, Philips Strateji ve İş Geliştirmeden Sorumlu Direktör Selin Türkmenoğlu, Coco Cola E-ticaret Müdürü Ozan Bektaş, Lenova Pazarlama ve İletişim Direktörü Aysun Karabıyık Sarıkaya ve Khan Akademi Türkiye Direktörü Alp Köksal oldu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.