Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Anadolu Üniversitesi’nin 60. Kuruluş Yıl Dönümünde Cumhurbaşkanı ve YÖK Başkanı’na Teşekkür

15.08.2019
A+
A-

Türk Yükseköğretim Sisteminin lokomotifi olan Anadolu Üniversitesi, 60’ıncı kuruluş yılını Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’nın verdiği ve yoğun katılımla gerçekleştirilen resepsiyonla kutladı.  
Türkiye’ye ve Eskişehir’e eğitim-öğretim alanındaki bilgi birikimi ve tecrübeleriyle büyük katkılar sağlayan Anadolu Üniversitesi’nin, 60 yıllık bu başarılı yolculuğunun özel bir davetle kutlandığı gecede ise yoğun bir katılım gözlemlendi. Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı tarafından verilen 60. kuruluş yılı resepsiyonuna; Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehir Milletvekilli Jale Nur Süllü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Muharip Hava Kuvveti Komutan Yrd. Ve BHHM'leri Komutanı Hv. Korg. Mehmet Özlü, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Şenyel, Eskişehir Vali Yardımcıları Akın Ağca, İsmail Soykan, Bekir Tütüncü, Aslan Avşarbey, Başsavcı Vekili Mehmet Özel, Onur Konukları Prof. Dr. Engin Ataç, Prof. Dr. Rıdvan Karluk ve Dr. Sena Karluk ile Prof. Dr. Davut Aydın’ın yanı sıra çok sayıda davetli katılım göstererek Anadolu Üniversitesi’nin başarılarla dolu 60 yıllık geçmişine bir kez daha bu önemli gecede şahitlik etmiş oldu. 

Anadolu Üniversitesi’nin 60 yıllık başarı öyküsünün katılımcılarla paylaşıldığı gecede ise Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, böylesine önemli ve büyük bir aileye Rektör olarak atanarak dâhil olmasında takdirlerini gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’a, teşekkürlerini ve şükranlarını iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.