Site Rengi

DOLAR 32,5430
EURO 34,8241
ALTIN 2.427,19
BIST 9.710,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 22°C

Anaokulu öğrencilerinden bilim sanat sergisi

15.08.2019
A+
A-

Kütahya Nene Hatun Anaokulu, okulda öğrenim gören öğrencilerin el işlerinden oluşan bir sergi hazırladı. Okul Müdürü Gülay Tonga, kentteki bir alış veriş merkezinde düzenlenen serginin açılışında yaptığı konuşmada, eğitim kapsamında çocukların gelişimini destekleyen etkinlikler yaptıklarını söyledi.
Çeşitli alanlarda yapılan etkinliklerin bir kısmının fen ve doğa etkinlikleri olarak işlendiğini dile getiren Tonga, "Etkinliklerimizde çocuklarımızın yaparak ve yaşayarak öğrenmelerini, neden-sonuç ilişkisi kurmalarını ve günlük hayatta kullanılan malzemeleri tanımalarını amaçlıyoruz. Biz de eğitimci arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz istişare sonucunda bu yıl ki sergimizi bilim sanat üzerine gerçekleştiriyoruz. Sergimizde, öğrencilerimizin dönem boyunca bilim ve sanat adına yapmış oldukları el işlerini sergiliyoruz. Bu sergimizle öğrencilerimiz hem yapmış oldukları çalışmaları sergilemenin keyfini yaşayacaklar hem de diğer sınıflardaki arkadaşlarının çalışmalarını yakından görme fırsatı elde etmiş olacaklar" dedi.
Konuşmanın ardından astronot kıyafetli ile sergi düzenleyen minikler katılımcılardan tam not alırken veliler ise çocuklarının bu sergilerine katılmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
Kurdelenin kesilmesinin ardından Misafirler öğrencilerin el işi kağıdı, karton kutu, plastik malzemelerden yapmış oldukları çalışmaların yer aldığı sergiyi gezdiler. (HCA-EFE)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.