Site Rengi

DOLAR 32,3192
EURO 35,0609
ALTIN 2.309,09
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

ANDA Kardeşe Vefa Derneği, Faaliyetlerine Devam Ediyor

ANDA Kardeşe Vefa Derneği, Faaliyetlerine Devam Ediyor
08.06.2020
A+
A-

ANDA Kardeşe Vefa Derneği, yardım ve dayanışma faaliyetlerine devam ediyor.

ANDA Ekipleri, Ramazan bayramında 4 gün sokağa çıkma yasağı süresnce Odunpazarı ve Tepebaşı Kaymakamlıkları koordinasyonunda Vefa Sosyal Destek Grupları’ndaki ekipler ile Eskişehir genelinde vatandaşları  acil ihtiyaçlarını karşılamaya devam etti. Ramazan bayramı öncesinde hayır sahipleri tarafından emanet edilen fitre, fidye ve zekatları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdılar.

ANDA Gönüllüleri, Covid-19 sebebiyle ihtiyaç sahibi ailelere temizlik malzemeleri ve maskelerden oluşan yardım paketleri dağıtımını yaptılar.
Ramazan bayramında, minik yüzlerin gülümsemek adı altında bayramlık kıyafet ihtiyaçlarını giderme kapsamında kampanya başlatan ANDA Eskişehir ekibi kampanya doğrultusunda minik Ensar’la tanışarak yardımlaşmaya birlikte devam ettiler. Ensar, bu zamana kadar birikim yaptığı kumbarasındaki tüm harçlıklarını, ihtiyaç sahipleri için bağışladı. Anda ekibi, bu bağış sonrasında onlarca çocuğun yüzünü güldürdü. Eskişehir ANDA ekibi, Ensar’ın bu yapmış olduğu yardımı karşılıksız bırakmadı. Eskişehirspor hayranı olan minik Ensar’a Eskşehrspor futbolcuları tarafından imzalanmış forma hediye etti. Eskişehir ANDA ekibi; ilk olarak kendi küçük yüreği büyük Ensar’a, ardından bu bağışa destek olduğu için forma imzalayan Eskişehirspor futbolcularına teşekkürlerini sundu. ANDA Ekibi, Ramazan bayramı öncesi şehit aileleri ziyaret ederek şehit çocuklarına bayram hediyelerini ulaştırdılar.

Buruk geçen bayramda çocukların yüzlerini güldürebilmek adına çocuklara balon ve şeker dağıtımı gerçekleştirdiler. ANDA Kardeşe Vefa Derneği, Ramazan Bayramı’nın 3. gününde bayram sürecinde görevli emniyet teşkilatının bayramlarını tebrik edip baklava ikramında bulundu. Ramazan bayramının 3. Gününde aziz şehitlerimizi unutmayan ANDA Derneği, şehitliği ziyaret etti ve  şehitleri Fatihalarla yâd ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.