Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

"Annelerimizi Hiç Üzmeyelim"

15.08.2019
A+
A-

MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada hayatlarını çocuklarına bahşeden, karşılıksız sevginin ve eşsiz hoşgörünün müstesna temsilcileri olan annelerin ‘Anneler Günü’nü büyük bir sevinç ve heyecan içinde kutladıklarını belirtti.

"Dünyaya gözlerimizi açtığımız andan itibaren; sevgi ve şefkatle bizleri yetiştiren, her türlü tehlike ve sorunlara karşı biricik manevi sığınağımız olan annelerimizin üzerimizdeki hakları çok fazladır" diyen Yücese, "Muhterem annelerimizin hatırlanması, onlara karşı görevlerimizin eksiksiz yerine getirilmesi, ellerinin öpülmesi yalnızca bir günle sınırlı olmamalıdır. Onların hayatımızdaki vazgeçilmez ve yeri dolmaz değerlerini her fırsatta göstermemiz, bunu da davranış ve sözlerimizle ispat etmemiz hem inançlarımızın gereğidir, hem de var oluşumuzun gerektirdiği büyük bir sorumluluktur. Annelerimizi hiç üzmeden, kutsal bir emanet olarak hayatlarının sonuna kadar en kıymetli varlığımız olarak üzerilerinde titrememiz hepimizin bu fani yaşamdaki en temel görevi olmalıdır. Vatanımızın devamlılığı, birliği ve bağımsızlığı uğruna aziz evlatlarının şahadet haberlerini metanet ve vakarla karşılayan, elleri öpülesi mübarek annelerimizin hiçbiri tezgâhlanan oyunlara gelmeyecek ve kirli emellere sahip olanlara hadlerini mutlaka bildireceklerdir. Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin her yöresindeki annelerimizin ‘Anneler Günü’nü kutluyor, hepsine saygılarımı sunuyor, huzur ve saadetler diliyorum. En değerli varlıkları olan çocuklarını vatan savunmasında kaybeden şehit annelerimize şükranlarımı sunuyor, her daim hatırımızda ve gönlümüzde olduklarını bu vesileyle bir kez daha duyurmak istiyorum." dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.