Site Rengi

DOLAR 32,3397
EURO 35,1175
ALTIN 2.311,98
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Annesini Bıçaklayarak Ööldüren Zanlıya ‘Ağırlaştırılmış Müebbet’

Annesini Bıçaklayarak Ööldüren Zanlıya ‘Ağırlaştırılmış Müebbet’
08.10.2019
A+
A-

Eskişehir’de annesini boğazından bıçaklayarak öldüren zanlıya, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında sanık Murat Pullukçu ve avukatları hazır bulundu. Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmaya katılan Murat Pullukçu, “Önceki savunmalarımı aynen tekrar ederim. Esasa ilişkin savunmam ve son sözlerim bunlardır” dedi. Mahkeme heyeti sanık Murat Pullukçu’ya ‘nitelikli şekilde kasten adam öldürme’ suçundan ‘ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası’ verdi.

Sanığın önceki duruşmalardaki ifadeleri kan dondurmuştu
Sanık Murat Pullukçu’nun 20 Haziran 2019 tarihindeki duruşmada yaptığı savunmada, annesinin kendini ruhlar aleminde görmüş ve bu yüzden kendini öldürmüş olabileceğini ifade etmişti. Savunma şu şekildeydi:
“Ben kimseye zarar vermedim. Yurdagül benim öz annemdir. İş hayatımı sonlandırıp kütük bilgilerimi araştırmaya başladığım tarihlerde olay olmuş. Annemin evinde belirli bir süre kaldığım oldu. Öldüğünden haberim yoktu. Belki de kendisini ölmüş olarak gördü. O anda ruhlar aleminde de olabilir. Kendi kendine zarar vermiş olabilir. Adli tıp raporunda pantolonunun üzerinde ve çorabında kanım çıkmış. Fakat ben tutuklanayım diye üzerine kanımı sürmüş olabilir. Kendisine zarar vermedim. Ben zaten kimseye zarar vermem. Hayal görmüştür. Kendisini ölü olarak görüp paniklemiştir ve bıçaklamıştır. Paralel evrende, ruhlar aleminde bir şeyler olmuş olabilir.”

Olay
Edinilen bilgilere göre olay, geçen ocak ayında Kırmızıtoprak Mahallesinde Yurdagül Pullukçu’nun yaşadığı ikamette gerçekleşmişti. Annesi Yurdagül Pullukçu’yu (74) bıçakla öldürdüğü iddia edilen Murat Pullukçu (37), Antalya’nın Akseki ilçesinde ilçe Jandarma ekipleri tarafından hareketlerinden şüphelenilerek durdurulmuş, GBT sorgusunda şahsın Yurdagül Pullukçu’nun katil zanlısı olarak arandığı bilgisine ulaşılmıştı. Sanık, ‘Üstsoydan Akrabayı Kasten Öldürmek’ suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.