Site Rengi

DOLAR 32,5622
EURO 34,9871
ALTIN 2.430,07
BIST 9.753,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Ataç Çukurhisar’da Vatandaşlarla Buluştu

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Çukurhisar Belde Evi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Çukurhisar Hizmet Binası’nda bulunan Belde Evi’nde düzenlenen etkinlikte toplanan vatandaşlar, Başkan Ataç’tan Tepebaşı Belediyesi’nin kültür, sosyal, sağlık ve spor alanlarında hayata geçirdiği projeleri dinlediler ve belediye çalışmalarını anlatan kısa filmleri izlediler.

Burada konuşan Başkan Ataç; “Tepebaşı Belediyesi Belde Evleri, tüm Türkiye’ye örnek oluyor. 2009’dan bu yana 100 bin kadınımız, 50 bin çocuğumuz hizmet aldı. Ayrıca burada Belde Evi’nin yanı sıra bir de çocuk merkezimiz var. Biz her zaman halkla birlikte olmak istiyoruz. Geçtiğimiz yıl 514 kursiyerimiz Çukurhisar’da hizmet almış. Ayrıca, eşlerinize kurslara katılmaları yönünde destek verdiğiniz için sizlere de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Ataç konuşmasında, Tepebaşı Belediyesi’nin temiz enerji, spor, sağlık ve kültür sanat alanındaki projelerini de anlatırken gelen soru üzerine Eskişehir’e yapılması planlanan kömürlü termik santrale de değindi. Başkan Ataç; “Bu bir parti meselesi değil, insani bir sorundur. Eğer yapılırsa Alpu bölgesi büyük tehlikeye girer. Alpu Ovası, Eskişehir’in verimli tarım arazisidir. Bacadan çıkan duman, ortaya çıkan kül, yeraltı sularının kullanılması, ortaya çıkacak atıklar gibi olumsuz sonuçlar bölgeyi tehlikeye sokacak. Onun için buna olan hassasiyetiniz, hep tetikte olsun. Eskişehir halkı olarak bunu önleyebiliriz.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.