Site Rengi

DOLAR 32,4917
EURO 34,7613
ALTIN 2.481,38
BIST 9.493,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 21°C

Ataç Fabrika Ziyaretlerine Devam Ediyor

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç; Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikaları ziyaret etmeye devam ediyor.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir’de faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etmeye devam ediyor.

Başkan Ataç bu kapsamda Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) bulunan Rekor Kauçuk ve Korel Elektronik fabrikalarını ziyaret etti. Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Aydoğmuş ile birlikte ilk olarak Rekor Kauçuk fabrikasına giden Başkan Ataç, burada Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Bilge ve yetkililerden üretim aşamaları hakkında bilgi aldı. Ataç daha sonra fabrikayı gezerek kauçuk ürünlerinin yapım aşamasını yakından inceledi.

Başkan Ataç’ın OSB’de bir sonraki durağı ise Korel Elektronik oldu. Ataç burada da Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz’dan üretim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı ve fabrikayı gezdi. Ataç her iki fabrikada da emekçilere hayırlı işler temennisinde bulunarak kolaylıklar diledi. Ziyaretler hakkında bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Üretim, bir ülkenin ekonomik açıdan ayakta kalabilmesi adına en önemli sütunlardan bir tanesi. Eskişehir’de de hemşehrilerimize istihdam sağlayan fabrikalarımızı ziyaret etmeyi ihmal etmiyorum. Bu fabrikalar hem üretime hem de ekonomimize büyük katkılar sağlıyor. Başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Rekor Kauçuk çalışanı emekçiler ile birlikte öğle yemeği de yiyen Başkan Ataç, Bilge ve Korkmaz’a Devrim otomobilinin camdan yapılmış birer figürünü armağan etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.