Site Rengi

DOLAR 32,5359
EURO 34,8817
ALTIN 2.429,89
BIST 9.767,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
26°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 26°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Ataç’tan ‘Geçmiş Olsun’ Ziyareti

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Sakintepe mahallesinde faaliyet gösteren ve geçtiğimiz günlerde çıkan yangın sonucu maddi hasar meydana gelen Palmiye Tarım Soğuk Hava Tesisleri’ni ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.  

İşletmenin yönetim kurulu başkanı Şefaattin Gürsoy ve diğer yetkililer ile bir araya gelen Başkan Ataç, yangın sonucu meydana gelen hasar konusunda bilgiler aldı. Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü ve Alzheimer Merkezi ile Prof. Dr. Türkan Saylan Erken Çocukluk Eğitim Merkezi’nin destekçileri arasında bulunan Palmiye Tarımın sosyal sorumluluk ilkeleri ile örnek teşkil eden bir işletme olduğunu ifade eden Başkan Ataç, “Yaşanan talihsiz kazadan ötürü çok üzüldüm, neyse ki yaralarını hızlıca sardıklarını görüyorum. Palmiye Tarım, sosyal sorumluluk ilkelerine bizzat şahit olduğum örnek bir işletme. Üretimini yaptığı sebze ve meyveleri, bizim aracı olduğumuz platformlara da ulaştırıyorlar. İşletmelerimizin kötü günlerinde yanlarında oluyoruz, bir kez daha geçmiş olsun” şeklinde konuştu.

Eskişehir ve Antalya başta olmak üzere yaş sebze-meyve üretimi ve satışı yaparak Türkiye'nin her yerine sevkiyat gerçekleştiren Şefaattin Gürsoy da ziyareti ve iyi dilekleri için Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.