Site Rengi

DOLAR 32,5338
EURO 34,9037
ALTIN 2.429,27
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Az Bulutlu
Eskişehir
30°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 24°C

Ayhan Sezer: ETO Hep Yanınızda Olacak

15.08.2019
A+
A-

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren ETO Başkan Adayı Ayhan Sezer ziyaretleri kapsamında bu kez eğitim sektöründe faaliyet gösteren firmaların yetkilileri ile bir araya geldi.

ETO hep yanınızda olacak

Özel eğitim ve rehabilite sektöründe Eskişehir’e önemli hizmetlerde bulunan firmalar ile yaptığı ziyaretlerde görüşen Sezer, sorun ve beklentilere dair notlar aldı. Eğitim konusunun Eskişehir için çok özel alanlardan birisi olduğunu kaydeden Sezer: “Eskişehirimiz bir eğitim kenti. Bunu söylerken özel sektörün şehre olan desteğini görmezden gelemeyiz. Biz de ETO’ da görev başına geldiğimizde, eğitimde hizmet veren üyelerimizi sonuna kadar destekleyeceğiz. Hem fiziki şartların iyileştirilmesinde, hem işlerin büyütülmesinde hem de finans kaynaklarına erişimde öncü olacağız” dedi.

Üye kendisini yalnız hissetmeyecek

Yaptığı görüşmelerde göreve gelmesi durumunda yapacaklarını da anlatan Sezer; “Bizler sizin içinizden çıkan, bu şehrin ticari hayatının tozunu yutmuş bir ekibiz. Sizlerin beklentilerini ve yaşadığı zorlukları en iyi biz biliriz. Bu nedenle her şart altında sizlerin yanında olacak bir ETO için göreve geliyoruz. Sizlerin desteği ile bu ağır yükü kaldırmaya talibiz. Seçimi kazanan taraf biz olacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.